Letní příměstský tábor s knihovnou

Letní příměstský tábor s knihovnou

V termínu od 26. do 30. července 2021 pořádáme příměstský tábor. Zažijeme na něm spolu spoustu zábavy při několika pěších výletech po okolí Neratovic, budeme tvořit během výtvarné dílny, půjdeme navštívit zvířata a také rozvineme svou fantazii při čtení a deskových hrách.

Zúčastnit se mohou děti do 12 let, které jsou zvyklé chodit na celodenní pěší výlety (tj. ujdou alespoň 10 km). Počet dětí je omezen na 12. Tábor bude probíhat od pondělí do pátku přibližně od 8 do 16 h a z větší části venku. Přihlašovat se je možné pouze na celý program, nikoliv na jednotlivé dny.

Cena příměstského tábora je 200 Kč/dítě a zahrnuje jízdné, vstupné, materiál na tvoření a pitný režim. Stravu je potřeba mít vlastní. Cena se může navýšit o cenu antigenního testu, pokud bude potřeba děti před zahájením tábora testovat (max. + 100 Kč).

Přihlášky přijímáme od 1. června na adrese detske@knihovnaneratovice.cz. V emailu uveďte jméno a věk přihlašovaného dítěte a telefon na Vás. Po potvrzení přihlášení Vám pošleme podrobné informace (nutné dokumenty, výbava, konkrétní program).