Vyhodnocení výtvarné soutěže ke 100. výročí založení naší republiky

V pátek 5. 10. 2018 proběhl v prostorách za knihovnou piknik k vyhlášení vítězů výtvarné soutěže ke 100. výročí založení Československa. Obrázky jsme vystavily na šňůrách a čekaly na děti, jejichž obrázky byly vybrány jako nejlepší , abychom je mohly odměnit pěknými cenami. Bohužel účast byla malá, a tak většina cen ještě čeká v knihovně na předání. Všechny práce jsme nyní vystavily v prostorách knihovny, ty oceněné přímo na dětském oddělení.

Můžete se přijít podívat a uvidíte sami, jak se vám dílo podařilo … My jsme byly nadšené! Jednak množstvím obrázků, které se nám sešlo, a jednak jejich vysokou úrovní, nápaditostí a pečlivostí zpracování. Přijďte posoudit sami. Je to pěkný příspěvek k oslavám kulatých narozenin naší republiky.

Sešlo se nám celkem neuvěřitelných 118 prací, z toho 31 je oceněných. Vybíralo se opravdu hodně těžko, protože všechny práce jsou hodnotné a stály by za ocenění. Ale tolik cen, bohužel, nemáme. Některé děti už si ceny vybraly, ty ostatní (20 dětí!) je mají k doptání v knihovně. U každého oceněného obrázku je jméno.

Dík patří všem dětem, které se soutěže zúčastnily, ale také paním učitelkám.

Těšíme se při nějaké další soutěži opět na vaši účast!