Dokážeme víc, než si většinou odvážíme připustit

Dokážeme víc, než si většinou odvážíme připustit

Online přednáška v knihovně ve čtvrtek 22. června od 8.30 do 10 h

Promítání v knihovně je ZDARMA.

K přednášce vám nabídneme snídani – kávu nebo čaj a drobné občerstvení.

Abhejali Bernardová

je 10. člověk na světě a 1. Češka, které se podařilo přeplavat sedm obtížných dálkových přeplaveb známých jako Sedmička oceánů, to vše na první pokus. Předloni si vystřihla 1 111 km dlouhý triatlon z Anglie do Prahy. Od osmnácti se věnuje meditaci, povoláním je překladatelka v nakladatelství. Své zážitky a lekce z plavání a poznávání ráda sdílí s ostatními – a nedávno o nich napsala knihu „Dokud voda neskončí“.

Jak se téhle obyčejné ženě podařilo to, co se jí podařilo, a co pro to musela udělat? Abhejali se s vámi kromě svého příběhu podělí také o praktické tipy, jak nastavit svou mysl tak, abyste dokázali zdolávat běžné i náročné výzvy, a to nejen ty sportovní.

___________________________________________________________________________________________________________

Přednáška je živě přenášena a promítána na plátno z Magenta Experience Center. Přednášející není přítomen.
Pokud ji nestihnete, po uplynutí 3 měsíců od vysílání ji naleznete v archivu Brain&Breakfast

Smyslem Brain&Breakfast je nabídnout posluchačům nové obzory, vtáhnout je do příběhů, představit zkušenosti osobností z různých oborů, předat pozitivní energii a nabídnout kvalitní prostředí pro rozvoj znalostí. Dávají nahlédnout do oborů, se kterými se často nesetkáme. Propojují lidi, z nichž každý přichází odjinud, ale nad zajímavým tématem najdou společnou řeč.

Související odkazy: