Možnosti platby online

Možnosti platby online

Nově umožňujeme prodloužit registraci převodem na účet knihovny.

Chcete si půjčovat e-knihy od eReadingu z našeho katalogu, ale vypršela vám roční registrace nebo máte u nás dluh, který zablokoval vaše čtenářské konto? Nyní můžete zaplatit převodem na účet knihovny.

Jak na to? Napište nám na e-mail: info@knihovnaneratovice.cz, zašleme vám pokyny k platbě.

Do e-mailu napište celé jméno a číslo čtenáře – čtyřmístný kód uvedený na průkazce nebo u novějších průkazů poslední 4 čísla čárového kódu. Informace k platbám nesdělujeme přes sociální sítě ani po telefonu.

Chcete se registrovat jako nový čtenář? Vyplňte předregistraci >>ZDE<< a zaškrtněte, že chcete platit bezhotovostně, nezapomeňte vyplnit e-mailovou adresu. Pošleme vám údaje k platbě. Po zaplacení do dvou pracovních dnů aktivujeme vaše čtenářské konto a můžete si rezervovat knihy přes on-line konto čtenáře, do kterého se přihlásíte  >>ZDE<<. Při první fyzické návštěvě knihovny zkontrolujeme údaje podle vašeho občanského průkazu a podepíšete přihlášku.

Kromě platby převodem můžete pro uhrazení čtenářského poplatku nebo dluhu využít také platbu kartou díky novému platebnímu terminálu u výpůjčního okénka.